blog kay & yana: OrG Buat HB ... aKu PuN NaK BuaT gAk...

OrG Buat HB ... aKu PuN NaK BuaT gAk...

24 January 2011
 


org buat heartbeat aku pun nk buat jugak... hehehe.. mne taknye.. bukak blog anje ada Heartbeat... bukak blog mama rifQy ada Heartbeat.. bukak blog MZ ada Hearbeat.. bukak blog sepupu aku Hezrina pun dah ade Heartbeat.. wah..mne aci.. ni semua gara2 sis MZ la nih.. hehehhe.. sebab kak MZ yg start introduce pasal Heartbeat ni a.k.a HB... so, bile sepupu aku Hezrina tnye psl bile aku nk buat HB ni.. aku pun dgn semangatnye membuat HB dengan pertolongan tutorial dr blog anje... so, pada sesape yg belum register lg HB ni bleh lah register HB ni.. byk kebaikan nyer... HB ni jugak bleh menambahkan pendapatan sampingan dan yg bestnye die tak menjejaskan status Gliteratti Nuffnang sebab HB bukan Competitor Nuffnang... jom kite sme2 click antara kite... klu ada yg click HB aku, minta inform kt shoutbox ye.. nnti aku click blek HB die.. tak salahkan tolong sesame blogger menambahkan income... hehehe...

utk tutorial bleh klik link ni 

utk melihat hasil dr HB ni bleh klik blog sifu ni.... 

so, klu mereka boleh tentu aku pun boleh.. klu aku boleh tentu korang pun boleh... 
so ape lagi.. jom la kite register ...
jgn lupe klik HB aku ea....
terima kasih semua.... 
 
TQ sebab klik HB saye


 


6 comments:

  1. hehehe.. kite pon dah buat tapi dapat ciput jer.. hikhik


    klik ur HB!

    ReplyDelete
  2. tak menjejaskan geliteri nuffnang ker?
    ermm boleh ler nak try buat..
    tp skrg tgh sebok...

    nak buat gak lah nanti...

    ReplyDelete
  3. yea!! dah klik2 HB awak! Klik me too ya!

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign