blog kay & yana: BE lagiK !!!! syg NuFFnaNg..!!!

BE lagiK !!!! syg NuFFnaNg..!!!

14 January 2011
 

.. alhamdulillah.. rezeki lagi.. nuffnang dengan murah hati bg lg BE kat aku... kali ni BE dari Maxis Blackberry 9780 dan Buena Vista The Green Hornet.. makanye aku ada 6 BE semua sekali... Alhamdulillah.. Syukur sgt2... murah rezeki kami.. Mudah-mudahan lama lah BE ni berjoget-joget di blog aku yer.. oh ye.. terlupe lak.. ada terselit satu BE kat blog contest aku iaitu blog Rayyan & Contest... terima kasih Nuffnang.. bglah byk2 lagi k... bg byk2.. then lama2 tau tau tau.. saaaaaaaaaaaaaaayyyyyang Nuffnang... hehehhe...

... BE ni memberikan aku semangat lg untuk aku sentiasa update blog (walaupun kdg2 tu malas dan takde idea nk citer ape)... dan BE bg aku kerajinan utk blogwalking ke blog2 rakan-rakanku.. terima kasin En Nuffnang.. i'm appreciate it.. thanks again. lalalala.. dlm hati ada bunga bunga..

4 comments:

  1. waaaaaaaaa...beshnye ade byk BE..





    jom singgah n follow belog saya..

    ReplyDelete
  2. tahniah, wah makin murah rezeki pasni moga dapat banyak lagik k...cayok2

    ReplyDelete
  3. waaaa..rzeeki yana nih!! tahniah!!

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign