blog kay & yana: Wordless Wednesday #11 : Sempat Ke?

Wordless Wednesday #11 : Sempat Ke?

10 October 2012
Assalamualaikum
Salam Muhibbah

dah petang baru nak buat entry Wordless Wednesday kan... ape kes??? entahlah.. hahaha.. cube korang tengok gambar kat bawah ni:
-
-
-
-
-



hah.. korang rasa kan sempat tak aku nak siapkan keje keje ni sebelum aku bersalin dan bercuti panjang? jeng jeng jeng.. usaha tangga kejayaan kan... tapi korang kenelah doakan supaya baby ni kuar ikut due die... jgn kuar awal or lambat... perancangan tu penting kan... hehehe..happy wednesday korang !!!

-sekian- 
 note : psss... happy birthday buat mama arina... big boss untuk Geng Segar Follower... semoga mama arina dimurahkan rezeki dipanjangkan umur dan diberikan kebahagiaan dunia dan akhirat... happy birthday yerk.. ramai geng geng buat entry wish birthday utk mama arina.

19 comments:

  1. banyaknya....dah expect mesti cepat siap kot kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap harap sempat siap.. kalau tak yg ganti tempat saya la masakkk.. hehehe

      Delete
  2. slmt bekerja..chaiyok2 usaha tngga kjyaan gitu

    ReplyDelete
  3. wahh bnyk2 ...siap jgn xsiap..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tolong tak??? hehehe.. lenguh tangan nak rekod satu satu

      Delete
  4. bertimbun kerja! huhu~

    good luck~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tkpe.. almaklumlah jaga dua boss.. keje pun double u..

      Delete
  5. Replies
    1. tau takpe waniey.. hehe.. kene struggle dok menaip je nih.. alahai.. sampai letih letih mata pandang pc..

      Delete
  6. bakar je ketas2 tu..hahaha.. eh jangan2.. buat smpai siap k.. pas tu hantar ke bilik saya segera!! hahaha

    ReplyDelete
  7. banyak keja yg nak diselesaikan ye.. usaha tangga kejayaan :)

    ReplyDelete
  8. happy besdy pada MA tu ya. jangan paksa jika tak larat, dah sarat nak kata apa lagi kan...semoga mudah bersalin

    ReplyDelete
  9. banyaknya keje yg kena setel. caiyok caiyok yana. hehe..

    ReplyDelete
  10. mak oii mau nk pengsan lol..pelan2 kayuh nahh

    ReplyDelete
  11. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign