blog kay & yana: Good Luck adik adik PMR ...

Good Luck adik adik PMR ...

09 October 2012
Assalamualaikum
Salam Muhibbah

Hari ni dah start exam PMR kan? wah mesti debar debar adik adik yang nak amek exam kan... aku pun ada adik yang exam PMR hari ni.. Semoga dia dapat menjawab semua soalan dengan mudah dan senang... Semoga Allah SWT terangkan hati dia untuk menjawab semua soalan.... Semoga dia mendapat keputusan yang cemerlang dan berjaya kelak.. InsyaAllah...

 

so for Qilah, Good Luck and All the best... baca doa penerang hati banyak banyak... jangan pk benda lain setakat ni... ngadapla buku tu... sementara waktu je pun.. lepas exam nak ngadap FB ke handphone ke.. ngadap la sampai muntah.. hehehe.. jawab leklok.. jangan tinggal solat... jangan lupe salam tangan mama baba sebelum g sekolah ok... kak ngah doakan qilah berjaya dengan cemerlangnya.. chaiyok chaiyok !!!

and good luck jugak untuk calon calon PMR yang lain... semoga berjaya ye... 


note : teringat zaman zaman aku sekolah dulu. time PMR aku dpt result hancur sebab hari hari kot cikgu dok maki kelas aku sbb kelas aku adalah kelas yang dikenali sebagai kelas yang kuat melawan cakap cikgu dan tidak hormat cikgu... mcmmana aku bleh dok kelas tu aku pun tak tau.. tp alhamdulillah... aku terpilih jugak dalam kelas sains masa form 4... time tu aku nekadlah nak belajar betul betul.. hihihihi...alhamdulillah.. sekarang ni berjayalah jugak mencipta kehidupan yang baik... Alhamdulillah.. 


 belajar pandai pandai dik.. esok esok awak jugak yang senang... cita cita doktor kan.. hahaha =p
amin...

-sekian-

35 comments:

  1. Replies
    1. nama pun adik beradik kan... tq...

      Delete
  2. comelnya dia...

    gud luck pada semua candidates...
    all the best!!

    ReplyDelete
  3. owh yg ni baru nk amek PMR erk? good luck yer dek..kasi bangga sama family smua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite ni mampu berdoa je deqla.. hehehe.. usaha tu kene pada die la kan

      Delete
  4. muka lbh krng ja..hihi..gudluck utk adk sis ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ckp muke kiteorang copy and paste je.. hehehe.. tq sis

      Delete
  5. good luck buat adik yana..dan semua yg terlibat..

    ReplyDelete
  6. gud luck for them..alahai comeiinya.

    ReplyDelete
  7. duplicate..muka akak n adik sama je..ahaahaaa... gamba yg bawah skalai tu comel jer danish wat muke camtu.nway gud luck qilah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kilah tuntut blackberry la zur klu die dpt 8a.. cmne? kayap kayap

      Delete
  8. muka yana & adik sepesen je..mmg iras sgt2..
    yana pon nampak baya2 adik je..kiut sgt;-)

    gud luck buat adik yana..moga dilapangkn dada utk jwb exam

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. ni klu husband yana bc komen lya ni susah hati die nih.. hahahaha... tq lya..lya sihat?

      Delete
  9. I wish u luck Qilah..do the best dear

    ReplyDelete
  10. same je muka..good luck untuk qilah~ :)

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign