blog kay & yana: seLaMat Hari WaNiTa....

seLaMat Hari WaNiTa....

08 March 2011
...pagi-pagi bukak pintu opis, kengkawan dah wish kt aku.. "selamat hari wanita yana"... wah.. hari ni hari wanita ek?? erm... tak tau pun.. hehe.. nampak sgt tak ikut perkembangan erm... mcm katak bwh gelas je kan... jadi.. memandangkan hari ni adalah hari wanita, aku nak ucapkan SELAMAT HARI WANITA pada semua wanita-wanita yang ada di Malaysia ni.. tak kirelah bangsa dan agama yang penting die WANITA ye.... 

... wanita yang pertama yg aku syg mestila wanita yg melahirkan aku dan membesarkan aku dengan penuh kasih syg.... wanita itu adalah MAMA aku... aku syg MAMA aku.. .syg sgt k... mama wanita yg sentiasa inginkan yg terbaik utk anak-anaknye.. wanita yg sentiasa dalam hati aku sampai bile2... then ada dua wanita lg yg aku syg... OPAH aku dan MOTHER IN LAW aku... mereka juga wanita yg selalu menyokong aku.. wanita yg selalu dlm ingatan aku... syg mereka juga... 

-my beatiful mom.. 

 - my sporting opah..

- my lovely MIL
.... aku juga punye ramai bos wanita... tp cume sorang je bos wanita yg ada di hati aku... tau sape..? die seorang wanita yg sgt hebat... bos yg sgt penyayang... wanita yg sgt tabah hadapi segala-galanye.. wanita yg sanggup buat ape sje utk org lain... org lain yg bukan darah dagingnye sendiri.. wanita yg sgt sgt sgt concern... kenangan bersama bos aku tu kami takkan lpe sampai bile2... die adalah anugerah bg kami semua.. kami utk seksyen aku... erm.. kami msh harap die akan bersama kami lg... maybe.. but maybe not... papepun , aku harap wanita ini selalu bahagia dan terima kasih kerana menjadi ibu kepada kami semua walaupun hanya sementara...

- my greatest boss.... 
.. kepada kengkawan aku dan kengkawan blogger aku, aku nak ucapkan selamat hari wanita pada korang semua.. peace.... =)

- antara wanita-wanita yg bersama aku....huhuhu

Klik2 HB Me, inform kt shoutbox nanti me klik2 blek HB u

4 comments:

  1. Ada ya hari wanita ?

    aah lah ..baru ingat ..
    =)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari Wanita yana..;)

    ReplyDelete
  3. sempat lagi tak nak wish?? selamat hari wanita... :)

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign