Thursday, March 31, 2011

NAMA YANG UNIK, CANTIK DAN PELIK

.....pagi tadi aku dgr radio ERA.. radio yg sentiasa meriuhkan pagi aku masa otw ke office.... pg ni tajuk riuh pagi ERA adalah nama yang pelik, cantik, ataupun unik... ckp psl nama kan... korang rasa nama korang unik tak??? pelik tak??? cantik mestilah cantik kan... setiap nama adalah cantik.. tak kisahlah apepun namanye.. so kalau korang ada nama yang pelik dan unik blehlah kongsi-kongsi di entry aku nih.. mnelah tau bleh jadi sumber inspirasi utk bg nama kt anak ke nanti kan... mcm tadi aku dgr ada satu pemanggil tu nama nye Indah Satrishazana kot... tak berapa nk ingat sgt lah. yg ingat indah je... terpk jap.. mcmnelah laki die sebut nme die time nikah dulu ek... hehehe. mesti berbelit2 lidah nk sebut namanye... apapun nama kita biarlah ada makna.. jom kite kongsikan nama-nama yang unik, cantik dan pelik.. maybe korang sendiri punye nama ke... atau kengkawan ke.. atau sesape jelah.. sharing is caring.. hehehe.. 



Klik2 HB Me, inform kt shoutbox nanti me klik2 blek HB u

♥Like , tweet and FB.Share peliss! ♥

4 comments:

  1. dulu time lepas stpm sementara nk tgu pgl utk furthur study ada keje kt nuri kindergarden jb jap..so ada sorg baby boy ni nama dia mulia noor adha bin ape ntah..xbp ingt r..tp nama ayah bdk ni lg pelik sgt2..baby tuh comel n bijak sgt..ske sgt2..

    ReplyDelete
  2. nm anak2 eB pelik gaks skit ;p

    ReplyDelete
  3. nama izkandar amsyar unik tak???

    ReplyDelete
  4. nama izkandar amsyar unik x??

    ReplyDelete

Labels

2014 (8) abang (5) activity (128) adik (7) adik-beradik (8) advertise (1) AG (3) agama (3) Aidiladha (1) aidilfitri (2) airell (2) Alhamdulillah (2) anak-anak (30) ANM (2) anniversary (1) Anugerah Juara Lagu AJL (3) aryan muzaffar (30) award (6) azam (1) baby... (153) baby...rayyan danish (37) bajet 2013 (1) berita (46) bf (5) blog (72) bola sepak (1) BP (2) breastfeeding (1) buddies (45) Business (1) cendiakawan (5) checkup (2) churp (5) cikenpox/chicken pox (2) contest (51) contest/giveaway (29) cuti (4) Dealmates (2) demam (4) doa (4) Faceblog (1) family (141) flight (1) fun (49) game (2) GAZA (2) gosip artis (41) Groupon (3) GSF (4) gunting rambut (1) hadiah (12) Haji (1) Haji 2013 (1) happy birthday (7) hari jumaat (11) hari raye (22) hari wilayah (1) harta jannah (2) HeartBeat (5) holiday (16) hospital putrajaya (1) hubby (96) husband (4) iklan (2) ilmu (1) info (56) Islam (2) jannah (1) JaNuaRi (5) johor bahru (2) kampung (1) kelas renang (1) kelas taekwando (1) keluarga (2) kerajaan (1) kereta (1) klinik kesihatan (1) lahad datu (1) lost (1) luahan perasaan (76) lupa (1) maharaja lawak (6) makan-makan (3) Malaysia (12) MAS (2) Masalah (1) mekah (1) Mekkah (1) merdeka (1) Mesin Fax (1) MH17 (1) MH370 (1) milkadeal (1) mimpi (1) Minyak (1) monday blues (4) new year (1) NICU (4) no komen (108) nuffnang (28) Office (1) officemate (1) opis (25) outstation (1) palestin (1) papa (3) patriotik (7) pejabat (1) pelbagai (77) pelupa (1) pengasuh (5) perang (1) permata hati (1) persiapan hari raya (3) petua/tips (19) Photobook (1) PICC (1) playground (1) PMR (1) Politik (1) PPA1M (1) pray (1) pray4MH370 (1) pregnant (11) puasa (14) putrajaya (12) Rakyat (1) ramadhan (6) rezeki (1) rumahtangga (1) sabah (1) saje je (137) salam jumaat (2) sales (1) Sarawak (1) scarf (1) segmen BA (5) selamat hari guru (1) sharing (25) shopping (7) siblings (1) son (1) style (1) suami isteri (1) susu ibu (1) syawal (2) tahun baru (3) Tanamera (1) taska (13) tazkirah (5) tentera (1) tudung (2) tutorial (1) ujian (3) wayang (1) wedding (11) wish (2) Wordless Wednesday (23)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute