blog kay & yana: GEGAR BLOGGER BARU

GEGAR BLOGGER BARU

28 March 2011
.. Assalamualaikum...

Ni kali ketiga aku join segmen Ben Ashaari (BA).... brother ni mmg rajin wat aktiviti cmni.. takpe.. bleh bantu naikkan traffic aku ... hehehe.. kali ni aku nk join segmen GEGAR BLOGGER BARU.. baru ker?? baru la jugak.. sbb followers aku di bawah 500 orang... so mmg wajiblah join segmen ni kan.. tp nak join segmen ni ada syarat2 nye..

1) pilih satu gambar dalam blog BA dan bgtau knp pilih gambar tu... dan aku pilih gambar ni:


... aku pilih gambar ni sbb yg pertama gambar ni merupakan header pada Ben Ashaari...melalui gambar ni kita tau yg die mmg minat giler gym... hehehe.. dan sbb yg kedua, aku mula2 join segmen Ben Ashaari ni dengan meletakkan gambar header die ni di entry aku... segmen gegar 1000 blog...

2) jelas kenapa jadi blogger...??

aku jadi blogger pada mulanya hanya ingin menjadikan blog sbg diari harian aku.. tempat nak luahkan itu ini sbb bg aku dengan meluahkan cara yg begini bleh meringankan skit beban yg tertanggung.. tp bile dah lme berblogging aku dpt byk benefit antaranya aku dpt byk ilmu pengetahuan.. dan dapat menambahkan kenalan.. so aku bleh bertukar2 idea dengan kenalan blogger... selain dr tu, aku jd blogger untuk menambahkan pendapatan aku yg tak seberape ni... 

3) blog yang menjadi pilihan aku setiap hari? jom aku listkan senarai blog yg wajib aku terjah setiap hari


so.. pada sesape yg nak cube try test segmen BA ni bleh klik link kt bawah ni eks...


tarikh tutup : MALAM NI JAM 12.00 TGH MALAM  

Klik2 HB Me, inform kt shoutbox nanti me klik2 blek HB u

18 comments:

  1. kunjungan balas..tq singgah ye...

    ReplyDelete
  2. ehem ehem..macam kenal satu url kat atas tu..

    ReplyDelete
  3. mari berkenalan^^

    jom singgah (:
    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. @Faizal Fredley
    ehem ehem.. sapelah agaknye tu ek ek ek

    ReplyDelete
  5. @Hazrina Erin
    selamat berkenalan.. nnti saya singgah ye.. thanks singgah blog sye.

    ReplyDelete
  6. haiiii puan rumah saye pun datang nak berkenalan jugak nih hihihihihi :P

    ReplyDelete
  7. Nisha Singah..
    dan folow sini juga
    jgn lupe updated entrie
    nanti Nisha Dtg lagi..

    http://heandsheloves.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam ziarah....

    suka blog ni...
    smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

    ReplyDelete
  9. Salam kenal, dari blog encik ben

    ReplyDelete
  10. salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

    ReplyDelete
  11. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  12. singgah n follow sini dari segmen BA
    salam perkenalan!

    semoga terus maju jaya dalam dunia blog!

    ReplyDelete
  13. keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

    ReplyDelete
  14. Saye pon join segmen abg BEN
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    klu free singgah ke blog saye..

    http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
    tapi tak dapat join...:(

    harapkita dapat jadi kawan ye...:)

    ReplyDelete
  16. akupun tak pernah join ben asarinie nyer program.nak gak join tapi kalau blog yang .com tak dapat bukak kat opis

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign