blog kay & yana: sELamAt hAri BaPa

sELamAt hAri BaPa

16 June 2010
i wish happy father's day to all fathers in the world.... especially to my dad and my laling.....

ucapan utk ayahanda tercinta:

baba, selamat hari bapa... terima kasih atas segala tunjuk ajar baba... terima kasih kerana menjaga kami adik beradik sehingga kami berjaya... ana doakan yg terbaik utk baba... ana doakan baba sentiasa dilimpahi rezeki dan diberkati serta diberi kesihatan yang baik.. baba adalah ayah yg paling terbaik bg kami semua.. ana sayaaaaaaaaaang baba sgt2,,, terima kasih di atas kasih syg baba.. pengorbanan baba... kami syg baba.. syg sgt2... miss u a lot ba... =) miss your terubuk lol.... huhuhu



ucapan utk suami tercinta:

abg, selamat ari bapa... ayg tau abg mahu jadi bapa terbaik buat anak kita.. ayg tau abg mahu anak kite sentiasa sempurna.. sebagai bapa, ayg tau abg da byk berkorban demi anak kite... abg dah jadi seorang ayah..dan ayg tau abg akan berkorban ape sahaja demi anak kite... itulah seorang bape... ayg syg abg... ayg tau anak kite pun syg abg... semoga abg akan jd ayah yg terbaik buat anak kite ye syg... happy father's day again..  we loves u so much syg... thanks for everything...

- gambar ni diambil masa aku tgh pregnant about 5 weeks kot... 



1 comment:

  1. tengah dok pikir nak celebrate kat mane..hehe

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign