blog kay & yana: aWarD BeaUtiFul BloGgEr....

aWarD BeaUtiFul BloGgEr....

16 May 2010
salam to all my frens... aku terima award ni dah lama da... sorry sgt2 sebab tak sempat2 nk accept.. la ni nk byr utang award ni lah.. so thousands thanks to  azreen nadia kerana sudi memberikan award ni pada sye walaupun sye rasa sye takdela cantik mne pun.. hehehe.. papepun kene bersyukur atas kurniaanNYA... so aku ingat nk share award ni utk kwn2 aku yg lain... jom kite tgk sape yg kene.... hehehehe

                          * Cik Siti Fatinayuni

                          * Puan Nurul ayu

                          * Cik Mega Jelita

                          * Puan Aida Najmuddin a.k.a mummy adib

                          * Puan Hezrina a.k.a mummy raihanna

                          * Puan Mona mama the vogue

                          * Puan Asmah shaklee....


itu sahaja utk setakat ni.. klu ade award yg lain aku pass pada org lain pulak ye... hehehhe.. so dont forget accept my award k... bubbye.. 

2 comments:

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign