blog kay & yana: Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

18 November 2013
Dah lama kot tak join GA atau Segmen yang bertemakan suka suka ni. Kenapa? Entah.. Takde alasan. Tapi kali ini rasa nak join pula. Kenapa? Saja suka suka. Masa Rayyan dulu aku rajin jugak join GA / Contest yang melibatkan baby ni. Kesian Aryan tak pernah lagi aku masukkan dia kat mana mana GA. So tak salah kan kali ni aku joinkan Aryan pulak dalam Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je anjuran blog Bicara Mak Dara .. gitew..



Mak Dara minta serlah kan tang mata tu. Mata budak sorang ni memang bulat. Chinese suka bebeno tego anak teman ni hah.. katanya mata Aryan cantik macam gegurl.. redha jelah dik.. hehehe. Good luck Aryan...!!!

Kalau korang nak join segmen Mak Dara ni boleh klik SINI ye.

39 comments:

  1. salam p'kenalan dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi datang blog saya.. nanti saya akan terjah ye. TQ

      Delete
  2. Selamat bersegmen ya...good luckk..
    wah! mmg cantik mata ...comelll>:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. anak yang kali ni memang beso matanye.. hehehe.. bulat.. kite yg mak pun rasa nak geget je die hehehe

      Delete
  4. selmt bersegmen... yg ni bkn mcm.. memang comel... =)

    ReplyDelete
  5. alahaiiiiiiiiii....
    comel la buatmukamacamtu...=)

    ReplyDelete
  6. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah saya akan terjah.. terima kasih ye,.

      Delete
  7. Memang comey pun mata Aryan ni.. Bulatnya.. Gudluck! Semoga ada luck utk Aryan.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. besarnye mate dieeeeee :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. salam perkenalan ye.. nanti yana datang umah kamu

      Delete
  9. hi...comelnya...singgah dr segmen yg same.... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ye. nanti saya datang terjah entry kamu

      Delete
  10. hamboi! besaq mata dia
    comel! :)
    bw here , folow skali mnbung sni :)

    ReplyDelete
  11. alo...comelnya...(^_^)

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ye. nanti saya datang terjah entry kamu

      Delete
  12. alolo cmelnya dia..gudluck tau sis ;-)

    ReplyDelete
  13. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  14. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  15. mg bertuah yew..hah jelir lak dia :P

    ReplyDelete
  16. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  17. comelnya diaaaa...

    datang singgah dari segmen yang sama..
    follow done!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  18. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  20. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ comel !! pndai dia gaya ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. alahai..comeyje segmen ni
    gudluck

    ReplyDelete
  22. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign