blog kay & yana: Jamming Anak Beranak

Jamming Anak Beranak

18 November 2013
Kay ada beli ukelele dulu. Masa mula-mula beli bukan main lagi berkobar kobar. Hari hari main ukelele tu. Bila dah lama biar macam tu je. Biasalah. Gitar mainan Rayyan pun berlambak. Asal nampak je nak beli. Kopak mak ayah. Memandangkan Kay ada ukelele, Rayyan pun banyak gitar mainan, bagilah kat adik satu buat jahanam. Kay pun ajak main jamming konon konon. Boleh asah skill katanya. 


Sila abaikan background. Motip black and white?? Kurangkan kontroversi kot. Band Kay & Kay Jr.. gituw... Rayyan siap cakap, adik ambik gitar tekan tekan je. Sedih adik. Redha jelah asalkan ada bunyi dik.


Time ni Kay dah start jamming.. Nyanyilah lagu kanak kanak riang... Dah tu korang expect dia nyanyi lagu metalica? Memang taklah kan. Dah ahli jemaah pun bawah umur. Korang ni punnnn.. Nampak tak adik dah mula kepoh nak pilih lagu... Boleh tuju lagu tak papa? katanya... ok merepek... 


Amacam amacam?? Boleh buat satu band tak?? Boleh tak?? Tak boleh?? Ada aku kisah.. hahahaha... Bila adik mula bosan dengan lagu kanak kanak riang yang abang je sorang tahu, dia mulalah buat perangai. Tu je cara dia nak larikan diri khenn... Bila adik blah abang pun angkat kaki... Tinggal papa layan ukelele sorang sorang...

Sila abaikan background yang bersepah kat belakang tu ye. Almaklumlah bila ada anak kecik ni kan.. Tu je alasan yang paling selamat sekarang ni. 

8 comments:

  1. Replies
    1. sekali sekala mrs valentine.. hehehe

      Delete
  2. yg si tecik tu, nmpk tekun je..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. die tu memang la cik nur.. tukang sibuk je lebih

      Delete
  3. wahhhh boleh tubuh satu band dah nih.. tp yana la jadi penyanyi...hihiihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana kalau jadi penyanyi bleh lari penonton deqla ooii.. huhuhu

      Delete
  4. wahhhh....glamour laaa tak lama lg ank branak ni.

    ehhh...kay.... laaa dekat jer awk. Jln Nasib ke Lorong Nasib yg kt roundabouts tu. leh laaa ngeteh erkkk smbil goreng lagu dgn ukulele

    ReplyDelete
  5. alahai..kemain lagi..termasuk si kecik tu...bersungguh je

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign