blog kay & yana: Masalah di Pagi Hari

Masalah di Pagi Hari

09 August 2012
Assalamualaikum..
Salam Muhibbah..

Sekarang ni pagi pagi mesti ada masalah nak kejut budak sorang ni tau... susah betul nak suruh die bangun pagi pagi... adoi.. mesti bergado dulu... last last papa die angkat je masuk dalam bilik air... abestu kalau papa g outstation mana aku larat nak dukung die masuk bilik air... haiii.. korang ada petua nak bagi anak senang bangun pagi..??? hehehe.. time sekolah je mcmni.. time cuti mmg die akan bangun jam 9.00 pg... abestu time sekolah takkan nak bangun 9 pagi.. kul bape kami nak g opis??? 

 
 hah macam ni la keadaan die pagi pagi kalau nak kejut bangun pergi sekolah... dah turun katil dah.. aleh aleh sambung tdo kat bawah katil... hari hari nak kena dukung masuk bilik air... aseymannn... hehehe.. comel plak tgk budak ni tdo.. hihihihi.. sabo jelah.. 

anak korang kalau kejut bangun pagi pagi mcmne ragamnye ek? meh share story sikit.. hehehehe

-sekian-

 

27 comments:

  1. hehehe...comel je gelagat dia..heh

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/aku-dan-suppliment-makanan-tambahan.html

    ReplyDelete
  2. anak saya sama la cam ni...memang ni la anak saya...ahahahha

    ReplyDelete
  3. na, klau myra ade mood jgk. klau mood tetibe bgn saing2 kitorang ok la sng nk mandikan. tp kebiasaannya mmg kne kjutkan. so, ape yg aku buat sediakan sumi a.k.a jelly kire bg rasuah seketul kt die. da dpt pegang sumi die diam r n senang la sesi bermandian bermula hehehe

    ReplyDelete
  4. haha.. sama mcm mamanya la tu kan.. :p

    ReplyDelete
  5. bulu mata die...kemain panjang!

    ke saje2 wat peel sbb nak dpt adek ni...
    hehe

    ReplyDelete
  6. alahai comelnya..hehe..ngtok sangat tu..ltak letak airr jga tak..hehe

    ReplyDelete
  7. mcm dya kecik pula..hahahha..ayah angkat letak kt bilik air..haha

    ReplyDelete
  8. hehehe... sy tak de pengalama nak bangunkan budak2, adik2 pun semua dah besa2...

    sy bagi cadangan yer... basahkan tangan kemudian sapukan kat muka anak... mana tahu dia rasa segar bila kena air... ;)

    ReplyDelete
  9. kesian tgk kalau anak-anak camni. ngantuk sgt tu. anak sy pun kadang wat gak perangai camni.

    ReplyDelete
  10. Pjg nya bulu mata... cantik :)
    Bergado gak, tp ckp la nak pi jln sure dia segar bugar.. Hemmm aqil blom sekolah lagi :))

    ReplyDelete
  11. hihihi.kalau adik, mak nur selalu renjiskan air ke muka dia..hihih

    ReplyDelete
  12. kena bawak air masuk bilik la camtu. renjis2 kat muka dia. hehe..

    ReplyDelete
  13. datang mencari entry baru dan menghantar entry baru saya..haha

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/kegilaan-suka-beli-benda-cute-baby.html

    ReplyDelete
  14. hehe. comel. okey lagi kot ni. jgn nk bgn tu byk ragam sudah la.

    ReplyDelete
  15. hehe..dugaan la ni..masing2 dgn peelnyerkan..
    nnti turn lya ntah camner la

    ReplyDelete
  16. hik3...
    kalo nk gi jln pn g2 gaks ker?
    kalo x, haaaaaaaaaaaa... musti ader cara :)

    ReplyDelete
  17. saya xder pengalaman sbb mia kecik lg...mia mmg senang jaga...setakat nie..dia xpernah miss sahur..

    ReplyDelete
  18. eiiii samelah kes merah bl;eh plak kta jap2 nak duduk dlu..dianyer duduk2 lama bangat..ari2 aku berperang nk bgunkn dia..tp ada 1 ayat dia akn bgun..tak mo bgun dah mummy nk g keje dlu..yah tak yah g sekolah..pastu dia kta nak ggggg sambil nanges..hihi..skang senangdah bgun

    ReplyDelete
  19. geletek?! haha tak pun minum atau makan sesuatu yg sedap kat tepi dia hehehehe

    ReplyDelete
  20. hihi....comel la tu tido camtu....hihi....salam aidilfitri ye kayyana n family....maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete

  21. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dear

    ReplyDelete
  22. Nice blog :)selamat hari raya :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  23. cumeiinya dia..besa la sis sementara nk besaw sabaw je gan peel bebudak nih..

    ReplyDelete
  24. alahai comelnya anak akak tdo cmtu.hehe

    ReplyDelete
  25. anak saya 2 thun..asal bangun mesti kene "nyanyi" dulu..haishh

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign