blog kay & yana: Beli 1 Percuma 1.. jom serang Pizza !!!!

Beli 1 Percuma 1.. jom serang Pizza !!!!

08 August 2012
Assalamualaikum
Salam Muhibbah

tak tahu nak update citer ape arini sebab arini busy buat claim bos bos ni hah.. hamboiii.. byknyer bos kan... hehehehe... owh ye...mesti korang dah tau kan... Pizza Hut buat promosi.. buy 1 free 1... hehehe... bolehlah buat berbuka puasa arini... sesape nak tu bolehlah print voucher ni yerk... happy fasting...


dari 8 Ogos hingga 10 Ogos sahaja... klu nak boleh klik link kat bawah ni yerk



8 comments:

  1. gak kalu boleh berbuka dgn pizza ni eheeee

    ReplyDelete
  2. piza owh piza.. lama bonar x mkn ni...teringin la pulok.. :p

    ReplyDelete
  3. waa boleh buat berbuka ni cukup satu family. huhu..

    ReplyDelete
  4. Alaaa tak de yg nk belanja kita mkn pizza ke....hehehee

    ReplyDelete
  5. menarikk..! tapi nape kejap sgt offernyerr..!

    ReplyDelete
  6. besor jugak nk print ni. huhu.

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign