blog kay & yana: 4th anniversary for kayyana...

4th anniversary for kayyana...

02 August 2012
Assalamualaikum
Salam Muhibbah

Harini lambat updated blog sebab busy dengan kerja..maklumlah awal bulan kena buat claim bos.. ada dua bos so mmg tak sempat nak buat entry untuk blog.. apepun Syukur alhamdullillah sebab hari ini merupakan hari keramat bagi aku dan kay... tarikh ini dimana aku bertukar status menjadi seorang isteri... maka bermula tarikh ini syurga aku di bawah tapak kaki suami aku iaitu kay... hehehe...

- bercinta zaman belajar gituw...

Selamat ulangtahun yang ke-4 sayang.. semoga kite sentiasa bahagia buat selama-lamanya.. semoga ikatan perkahwinan ini akan bertambah erat dengan kehadiran cahaya mata yang kedua.. semoga kasih sayang kite berdua takkan pernah surut... biarlah bertambah sayang tp janganlah berkurang hatta sebesar kuman sekali pun... terima kasih kerana sanggup bersama ayang dalam suka ataupun duka.. kita akan bersama disaat kite jatuh dan ayang harap kite akan tetap bersama di saat kite berjaya...  segala kenangan yang terpahat sejak kita kenal takkan pernah ayang lupa... terima kasih kerana sudi menjaga kami.. terima kasih kerana membahagiakan ayang... 

- dan diakhiri dengan ikatan suami isteri.. alhamdulillah... hhehehe

happy 4th anniversary sayang.... i love u so much...




26 comments:

  1. happy 4th anniversary sis :DD
    semoga berbahagia selalu :)

    ReplyDelete
  2. wah..tacinggg...
    happy anniversary,dear..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/bakal-menjadi-isteri-keduakah.html


    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/bila-sedara-ultraman-datang-sekolah-saya.html

    ReplyDelete
  3. wahhh..hepy anniversary kak..(^_^)

    ReplyDelete
  4. happy anniversary utk kay & yana. semoga kekal sampai syurga. :)

    ReplyDelete
  5. hepi anniversary!
    moga bahagia hingga ke syurga
    'baby' hadiah anniverary tahun ni ye? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak nad... Hihihi... Nmpk gayenye mcm tulah...

      Delete
  6. ooo hari bahagia rupanya..selamat ulang tahun dear..moga terus bahagia..amin ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin amin.. hehehe.. terima kasih =)

      Delete
  7. selamat ulang tahun perkahwinan yg ke4 buat yana dan suami.. moga kebahagiaan kalian kekal berpanjangan hingga ke syurga.. insyaAllah..amin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. terima kasih deqla... hehehe

      Delete
  8. Selamat ulangtahun perkahwinan..
    moga berbahagia sampai bila2..
    amin..!

    ReplyDelete
  9. dear pregnant ke? Alhamdulillah...

    selamat ulangtahun yg ke 4 ye...semoga kekal bahagia selamanya...amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. a'ah.. pregnant.. tp tak sempat nak wat entry psl pregnant kan.. hehe.. terima kasih sis.

      Delete
  10. wah happy anniversary semoga jodoh kalian dipanjangkan aminn...

    saya pun anniversary bulan ogos juga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ke??? hehe.. happy anniversary utk awak jugak.. bile ye?? takpekan wish dulu.. hehehe

      Delete
  11. hepi eniberseri kayyana=)suka tgk korang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... aku pun suke tgk korang jugak.. hahaha

      Delete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign