blog kay & yana: Coklat Love Sally

Coklat Love Sally

31 January 2012
Salam,

*ini sticky post ye kengkawan sehingga bila bila*

Dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANNIRROHIM, aku nak merasmikan satu perniagaan seorang sahabat aku yang baru sahaja menceburi bidang perniagaan... hehehe.. macam YB pulak nak rasmi bagai.. tapi ini bukan cubaan ye.. ini betul-betul.. kalau korang nak buat tempahan boleh hubungi aku atau kawan aku sendiri ye... sebelum tu jom kite tgk business ape yang kawan aku buat... silalah tgk ye.. sila sila..

 - kalau korang tak suka gambar upin ipin korang boleh request gambar lain... no hal punye...





aku adalah first customer dieorang.. so aku memang puas hati dengan rasanya.. korang boleh request korang nak bentuk mcmmana... boleh je takde masalah... kalau ada sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan boleh email pada sallysinclair09@gmail.com atau sms pada 013-6377535.. namanya Salina.. boleh panggil Sally... hehehe.. atau korang boleh tinggalkan komen di entry ini yer.. Harga yang tertera tu tidak termasuk penghantaran. So, jgn segan-segan nak mencubanya.. Cuba sekali pasti nak lagi.. aku ni asyik abeskan coklat die je.. sbb sedap.. hehehehe..

Sekian

4 comments:

  1. murah! yg cam lolipop tuh. Kt sini kalo cam upinipin n xde tangkai tu dh rm2.. huhu..
    Neway shima tag yana tp bukan contest ye. Jom singgah blog :)

    ReplyDelete
  2. hmm,..menarik jgk ni. kwn yg baik ni tolong promote kan :)

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign