blog kay & yana: 04.01.2012

04.01.2012

04 January 2012
Assalamualaikum...


kite dah pun menjelang tahun 2012... agak2 masih sempat tak nk wish Happy New Year?? hehehe.. Happy New Year u ollss.. harap2 tahun ni merupakan tahun yang akan banyak membawa kejayaan kepada kita semua.. mulekan dengan azam baru, semangat baru dan cara yang baru... boleh juga nak kekalkan cara yang lama asalkan cara tu cara yang terbaik utk kite teruskan kehidupan... aku? tahun ini akan banyak yang akan berubah... InsyaAllah.. Rayyan Danish pun dah masuk taska.. tak duduk dengan pengasuh dah... tak larat nak layan cuti pengasuh ni... nanti aku update kisah Rayyan Danish pada hari pertama di taska ok.. so semoga korang sentiasa success sempena new year nih... semoga segala azam korang akan tercapai... azam aku tahun ni:

- aku nak update blog setiap hari..
- cr kawan blog 
- cari duit cari duit dan cari duit
- semoga aku dan keluarga ku akan sihat sentiasa
- Rayyan Danish gembira di taska barunya... 


note: aku dah tak mangku tugas PA SUB lagi.. so aku boleh update blog selalu... 

6 comments:

  1. Semoga thn baru akan lbh baik dr thn sebelumnya.. Insya'allah!!! ;)

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru yer..
    semoga semua azam tue akan tercapai..
    amin.

    ReplyDelete
  3. ok update taw.ingat azam2..weh amcam danish kat sekolah??lawo umah baru ko nie..

    ReplyDelete
  4. @wan nurul hezrina lawo ke rumah baru aku??? aku oder dr eB

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign