blog kay & yana: Anugerah Juara Lagu Ke 26 (AJL26) 2012

Anugerah Juara Lagu Ke 26 (AJL26) 2012

29 January 2012
Salam,


Debaran dan kehangatan Anugerah Juara Lagu ke 26 (AJL26) 2012 makin terasa.. kurang dari 48 jam sahaja kita dapat tahu siapa yang akan membawa pulang gelaran sebagai Pemenang Juara Lagu ke 26. Kalau AJL sebelum ni, Ana Rafali telah berjaya memenangi anugerah tersebut sehingga menimbulkan isu dimana ramai penonton yang tidak berpuas hati dengan keputusan juri... tapi apa boleh buat, keputusan juri adalah muktamad. 


Bagi yang ingin mengetahui keputusan Anugerah Juara Lagu 2012 ini. Jangan lupa untuk mengikuti Live Streaming Anugerah Juara Lagu Ke 26 yang akan disiarkan secara langsung dari Stadium Putra Bukit Jalil pukul 9 malam di TV3. Selain itu, bagi yang tidak dapat menonton melalui kaca TV, anda juga boleh mengikuti Live Streaming Anugerah Juara Lagu ke 26 ini melalui link² seperti berikut;

Jadi jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan artis kegemaran anda berentap untuk memenangi anugerah Juara Lagu. Bagi yang ingin mengikuti perkembangan AJL ini, boleh terus ke Facebook rasmi TV3 ataupun hashtag Twitter #AJL26. Mari sama-sama kita saksikan antara 12 lagu yang dipertandingkan yang mana satu akan dinobatkan sebagai pemenang AJL.


1. Sungai Lui oleh Aizat (Aizat/Anas, Aizat/Anas)
2. Awan Nano oleh Hafiz (M.Nasir/Budi Hekayat)
3. Kisah Hati oleh Alyah (Manusia Putih/Manusia Putih)
4. Kalau Berpacaran oleh Shohaimi Mior Hassan/Ana Raffali/Altimet (Shohaimi Mior Hassan / Ana Raffali / Altimet)
5. Beribu Sesalan oleh Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah (Kevin Chin/Tinta)
6. Wanita Seluruh Dunia oleh Projek Pistol (Boy Clifford/Boy Clifford)
7. Karma oleh Faizal Tahir (Audi Mok/Faizal Tahir/Audi Mok/Faizal Tahir)
8. Kekanda Adinda oleh Atilia & Monoloque (Monoloque/Monoloque)
9. Gadis Semasa oleh Yuna (Yuna/Yuna)
10. Penakut oleh Yuna (Yuna/Yuna)
11. Sedetik Lebih oleh Anuar Zain (Edry Abd Halim/Edry Abd Halim)
12. Cinta Muka Buku oleh Najwa Latif (Najwa Latif/Ika Latif)nota : memandangkan artis fave aku Stacy tak dapat masuk final AJL maka aku tidak menyokong mana mana artis pun... btw, all the best to all contestant.    No comments:

Post a Comment

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign