blog kay & yana: Die buat saloon pulak dah kat rumah

Die buat saloon pulak dah kat rumah

23 November 2011
Assalamualaikum...

Sekarang ni kalau kami tgh tgk tv dia suka betul jadikan kami ni customer die.. hahaha.. dah pandai dah sikat rambut orang sekarang.. yelah, nak sikat rambut sendiri macamlah banyak sgt rambutnye kan... erm.. ape pun yang die buat tak kisahlah.. janji die tak menangis ataupun buat perangai-perangai yang boleh mendatangkan kemarahan... hahaha.. jom lah. layan je gambar2 tukang sikat nih... sape nak cuba khidmat beliau silalah datang ke rumah ye... hehehe..

hah.. amacam?? berminat??? sila sila sila... =)


8 comments:

  1. nanti pandai mengurut pulak... heheh

    ReplyDelete
  2. rugi la ane' gunting rambut kalu camni, heheheh...

    ReplyDelete
  3. @MRS. K hehehe.. nnt kite ajar die mengurut pulak eh

    ReplyDelete
  4. @Nad @ MamaZakwan oklah tuh... tak yah g kedai gunting rambut dah.. heheheh

    ReplyDelete
  5. @eB ezrin erm.. urm.. erm.. utk aunty eB FOC jelah.. hehehe

    ReplyDelete
  6. amboiii ! Bukan main lagi..meh sini tolong gunting rambut Iqy!!

    ReplyDelete
  7. AKU NAK AKU NAK TUMPANG.DANISH PANDAI EK CUCI RAMBUT UNTIE?HEHEH

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign