blog kay & yana: Pumpin' Pal Hands-Free Strap penyelesaian bagi pam susu yg tak hands-free

Pumpin' Pal Hands-Free Strap penyelesaian bagi pam susu yg tak hands-free

22 June 2011

 Agak sukar jugak bile menggunakan pam yang bukan hands-free.. cthnya macam Spectra 3... kite perlu pegang botol sepanjang proses mengepam... agak susah jugak.. macam saya, saya akan pam di meja je.. sebab kadang2 bos saya ni mencari... so takleh nk g mana-mana.. thats why saya beli spectra 3 sebab die tak mengeluarkan bunyi yg kuat... tp tulah.. tak hands free.. so saya kene pegang botol tuh supaya susu tak tumpah... begitu jugak masalah yang dihadapi oleh sepupu saya, Hezrina... so saya cuba cari solution untuk masalah ini bagi pihak beliau... kalau ada mommies yang mengalami masalah yg sama bolehlah share.. sharing is caring kan.. so harap link-link ni dapat membantu ye..
 
- macam nila bentuknya Pumpin' Pal Hands-Free Strap tu... so lepas ni bolehlah pam sambil buat keje


Happy breastfeeding !!!

1 comment:

  1. happy bf... eB suker sgt saat2 bf... tenang :)

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign