blog kay & yana: Kena cakar pulak....

Kena cakar pulak....

29 June 2011
Dulu aku pernah post danish kene gigit kan... kalau nak baca post tu boleh tgk kat SINI...  budak tu sebaya ngn danish.. gegerl pulak tu tp perangai die macam boboy... aduhai.. dah lama dah die tak mengigit sbb pengasuh depa ni dah ajar jgn mengigit.. then aritu masa aku g amek danish aku nampak something kt pipi kiri die.. aku terus tanya kenapa.. terus pengasuh die citer... budak2 ni tgh main2.. agaknye berebut brg si gegerl ni cakar muke danish.. aduhai.. buat lagi budak gegerl nih.. tp ms aku dtg budak gegerl tu diam je.. mcm nak nangis pun ade.. mana taknya pengasuh die dok marah die.. sian pulak.. erm.. nk mrh pun tak gune.. muke anak aku dah bercalar dah.. semalam terserempakla ngn mak si gegerl nih... terus mak die minta maaf... aku ckp xpelah.. biasalah tu. budak2.. klu aku marah pun bukannye bleh bg benefit pun.. so let it go...agaknye die geram kot tgk danish ni jambu sgt.. nak gigit takut kene marah ngn pengasuh die.. cakar la pulak.. erm.. agaknyela budak gegerl tu pk mcmtu kan.. anak aku ni pulak mcm gegerl.. nak melawan langsung.. dok nangis je panggil pengasuh die.. erm.. nasib baiklah tahun depan nak antar sekolah dah.. harap2 kt sekolah takdelah budak yg berkenan nak cederakan anak aku nih... jenuh papa die ajar silat... tak jugak dipraktikkan... hehehe... anak anak..

- u olls nampak tak kesan kuku...? erm.. lupe lak aku nk pesan kt mak die.. selalulah potong kuku anak ye.. hehehe..

sian rayyan danish kan.. rejectlah gegerl tu nak buat jd menantu... hehehehe...


18 comments:

  1. sian danish..merah lagi tu mesti dalam die cakar...hurrmm haruslah reject jadi menantu. kan kite dah janji nak berbesan ekekeke

    ReplyDelete
  2. alololo sian ensem boy kene cakar ngan gegerl uhuk uhuk, nampaknye papa danish kenelah ajar lagi banyak jurus silat neh hiks

    ReplyDelete
  3. @ibu humaira sian anak aku kan.. erm.. aku mmg dah lama reject.. hahahaha.. start die gigit anak aku lg aku da reject da.. hahaha.. ada prjanjian ea.. ok2.. aku tunggu nia besar ea..

    ReplyDelete
  4. alahai..tiannya rayyan danish..
    panjang betul kuku gegerl tu ek, mungkin mak dia x sempat tengok kuku anak tu. huhu.

    kang sokmo kena cakar abis ler muka jambu rayyan danish, banyak parut nnti dah nampak macam budak nakal plak

    ReplyDelete
  5. xpe hero kena tahan lasak hehehe...mesti pedih tu kan??

    salam..ada peluang besar untuk anda memenangi rm30,rm20 & rm10!!nak tau apa?jom jenguk blog saya...

    ReplyDelete
  6. alahai siannya danish...panjang ke kuku budak girl tuh?..sampai calar gitu..kena pesan kot kat mak budak tu tolong trim sket kuku anak tuh..huhu..sian hensem boy ni..

    ReplyDelete
  7. alahai..pedih tue kan luka cakar tue sis..cian die..hero kena la lasak sikit dik..lawan la..hihi..tp mmg hensom pun nie..ptt la gegerl tue geram kot..miahahha..

    pergh..sis dh awal2 reject eh..hihi

    ReplyDelete
  8. napalah pengasuh dia tak jaga betul2.bahaya sungguh macam nie.

    ReplyDelete
  9. alahai ciannyer dia.. biasa la kalau dah kat pengasuh kita susah nak cakap.. kann kang marah kang tak de org nak jaga anak pulak...

    ReplyDelete
  10. @mappiau kak d, segala jenis silat nak turunkan kt die.. tp bile kene buli tak jadi jugak silat tu

    ReplyDelete
  11. @Bionic women dah tinggal parut sekarang ni eily.. sian jambu i tu kan

    ReplyDelete
  12. @yantz-yeem terima kasih kerana komen di blog saya ye yantz..

    ReplyDelete
  13. @Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Wan Ainey panjang gak kuku die ms yana tgk.. erm.. tulah.. kdg2 jd mak ni kene alert sendiri kan kuku anak tu

    ReplyDelete
  14. @tiefazatie hahaha... geram la tu.. dulu mengigit sekarang mencakar..

    ReplyDelete
  15. @dilazfamily pengasuh die jg ramai tu yg tak tertengok budak tu cakar danish.. huhuhu

    ReplyDelete
  16. @yatt btul tu yatt.. ape bleh buat.. marah dlm at jelah.

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign