blog kay & yana: BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

01 March 2012
 Salam u all,


Dah lama aku tak join segmen Ben Ashaari... 
kali ni aku terpanggil untuk menyertai segmen die iaitu 
dalam segmen ni kita perlu menyatakan kenapa blog kite harus dipilih untuk mereka meletakkan blog kite dalam bloglist dieorang. 
aku join segmen ini hanya semata-mata ingin menambahkan kenalan di kalangan bloggers.. dari situ kita dapat mengeratkan silaturrahim sesama kita serta kita juga dapat berbagai bagai info serta ilmu daripada entry entry yang diupdated oleh mereka... 
mereka harus memilih saya kerana saya suke menulis dan bercerita tentang kehidupan seharian saya atau tentang apa sahaja.. 
dan saya harap penulisan saya sedikit sebanyak boleh membuatkan orang tersenyum dan gembira. 
InsyaAllah.

kalau korang nak join segmen Ben Ashaari ni boleh klik link kat bawah ni yer

 

48 comments:

  1. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye saya berminat.. nanti saya singgah blog awak ok..

      Delete
  2. anda berminat utk bertukar link bersama sy??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye saya berminat.. nanti saya ke blog kamu ye

      Delete
  4. nak tukar link ngan pacik tak?

    terjah pacik kat sini

    http://mencaribelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sat g cucu g terjah blog pakcik ye...

      Delete
  5. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye saya berminat.. saya akan ke blog awak

      Delete
  6. ya saya berminat...dah masukkan link awak..

    ReplyDelete
  7. u nak beli make up revlon yer..nanti i balik tgk check stock and let u know..:)

    ReplyDelete
  8. SALAM...
    YA, SAYA BERMINAT TUKAR LINK DENGAN ANDA...
    DONE ADD UR LINK IN BLOG LIST..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq,,, saya dah masukkan link awak dlm blog list saya.. =)

      Delete
  9. Ya, saya berminat.

    http://mind-rezduan.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hehe,..comel je reasonnya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel ke??? hehehehe.. terima kasih. =)

      Delete
  11. ya, saya berminat.
    sudah letak link anda.

    http://amaninajailani.blogspot.com
    terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. saya juga telah add url awak dlm bloglist saya.. =)

      Delete
  12. ye..sy berminat.. :)
    sy dan letakkan link ni dlm list april. :)
    dan follow sini terus.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih =) saya telah letakkan url awak dlm list saya..

      Delete
  13. YA...SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    yayahnasake.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Ye , Sy berminat =)

    dah masukkan awak dlm list =)

    ReplyDelete
  15. gd luck. musti ramai kwn pasnih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eB kalau join mesti meletup blog eB.. blog eB lawa dan best.. hehehe

      Delete
  16. hye, Dear...

    masih berminat tukar link dengan saya??

    http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye berminat.. nanti saya terjah blog awak yer

      Delete
  17. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    done follow u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. berminat. tq.. nanti saya singgah blog awak.

      Delete
  18. ya.. saya berminat nk exchange link n follow u.. thanks.
    salam perkenalan. :)

    http://anorawxia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye saya berminat.. nanti saya singgah ke blog kamu yer.. tq

      Delete
  20. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html
    suda follow n tinggal link..boleh tgk blog sy

    ReplyDelete
  21. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    ReplyDelete
  22. salam..saya berminat..:)
    dah add ur link dalam blog list..

    selamat berkenalan..

    ReplyDelete
  23. sy dah letak link sis kt bloglist..
    n follow sis skali.. hehe
    :)

    ReplyDelete
  24. slm..

    follow u dr segmen yg sama
    http://comelstory.blogspot.com/2012/03/tajuk-ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign