blog kay & yana: Kenapalahhhhhhh malass sanggaatttt....

Kenapalahhhhhhh malass sanggaatttt....

03 July 2014
Aduhai... berdebu rasanya blog ni... kenapalah aku ni malas sangat nak updated blog ni... kenapalah aku ni tak macam blogger yang lain... walaupun dieorang ada komitmen yang banyakkk tapi blog tetap cantik je berupdated... kenapalahhhh ko ni malasss sangat yana oiiii... adoiiii.... ok.. mata dah macam panda... mood berblogging welcome to mama plsssss.... hahahaha...

TATA... 


9 comments:

  1. memang macam tu.. kadang mood boleh ke laut... takpe... take your time..

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  2. Simple je entry ni, dh malas sgt ni haha samelah dgn sy

    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

    ReplyDelete
  3. singgah dan follow sini dari blog mialiana :))

    ReplyDelete
  4. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  5. samalah, ini pon baru nak merajinkan diri balik nie...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia dan follow blog ni..selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Segmen Nak URL Blog #6 by Mialiana.com..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  8. jalan2 blogwalking dr segmen Senarai URL Blog #6 Mialiana ... n dah follow sini :D

    ReplyDelete
  9. biasala tuh kan...kdg kdg de.mlsnye..sma la kita

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign