blog kay & yana: Rambut ala pokok kelapa

Rambut ala pokok kelapa

11 July 2013
Assalamualaikum
Salam Muhibbah

Rambut anak bujang aku yang sorang ni memang la halus.. halus tu dari segi katanya tak lebat... memang since baby rambut die tak lebat.. halus dan lurus.. ikut aku agaknye.. kalau ikut papanya confirm rambut tebal giler... huhuhu... rambut Rayyan memang jarang kami potong.. memang boleh dikira la berapa kali je kami pergi kedai gunting rambut untuk gunting rambut si Rayyan ni.. adalah 2 kali dalam 4 tahun ni.. hah see... betapa susahnye nak tumbuh rambut die tuh... tapi bile dah tak gunting selama tu rambutnya bukan makin lebat tapi makin panjang.. bila bawak ke shopping mall orang akan tanya.. anak u tu boy ke gurl? dalam hati nak je bagi penumbuk sikit (eleh macamla berani kan)...kalau anak gurl dah lama da aku pakaikan gaun ke baju kurung ke.. la ni terang terang style fashion die seluar jeans, t-shirt and sport shoes.. hahaha.. 

bila rambut da panjang aku pun mula lah rimas... bile die dok ngadap tv mata pun dok terkedip kedip sebab rambut masuk dalam mata die.. aku pun apelagi.. p cari getah tempe (alaa getah yang org wat tali zero point tu) aku pun ikatlah rambut budak ni.. hahaha.. da ala ala pokok kelapa pulak... lantaklah janji die bleh tgk tv dengan selesanya... kene g gunting jugak rambut bdak ni.. nantikan cerita die di kedai gunting rambut pulak ye.. hihihi...


-sekian-

9 comments:

  1. ni namanya pokok kelapa atas kepala.. hihi..owhh.. nk gunting rambut dah ye?

    ReplyDelete
  2. Alololo..comelnyaa..cam gegirl dah abg rayyan ni..hihihi..

    ReplyDelete
  3. aah lah.panjang sampai boleh ikat dh.tp omei rambut dye,lurus je.

    ReplyDelete
  4. ok la ala2 pokok kelapa...kalau rambutan dah payah pulak...hehe

    ReplyDelete
  5. Lps gunting mesti dia selesa kan

    ReplyDelete
  6. mcm gegirl lak ikat rambut camtu..hehe~

    ReplyDelete
  7. mcm rmbut baby kecik je. hehe. takyah rebonding dh. :)

    ReplyDelete
  8. kelapa pon kelapa lah rayyan :)

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign