blog kay & yana: welcome to the world my little boy

welcome to the world my little boy

21 January 2013
Assalamualaikum
Salam Muhibbah

Apa khabar la kawan kawan alam maya aku semua? dah terlalu lama blog mai lurve ni tak berceloteh kan.. dah berhabuk habuk da rasanye... da lama jugak aku tak menjengah cerita korang semua.. rindu sgt nk bc kisah korang tp apakan daya... disini untuk aku berinternet sangatlah terhad.. apatah lagi nak ngadap laptop untuk updated blog.. oleh sebab tu aku mohon maaf sgt sbb da lama tak jenguk blog korang semua... time ni aku updated jam hampir pukul 2 pagi.. sementara aku dok wat power pumping aku lehlah bukak laptop sbb anak anak tdo terutama sekali Rayyan Danish... ape apepun aku coretkan gambar keluarga baru kayyana... so lets me introduce to the world my new baby... 



Muhammad Aryan Muzaffar bin Khairul Anuar
Bersalin secara normal di Hospital Putrajaya pada 7 Disember 2012 jam 11.50 malam

gambar gambar adalah original tanpa sebarang edit.. maklumlah online ni pun gune laptop orang... hihi,.. tak kose aku nak mengangkut laptop aku tu blek kg... hihihi
next entry aku akan ceritakan pengalaman melahirkan Aryan ye... 

-sekian-

8 comments:

  1. wahh.. dah selmt bersalin.. tahniah..alolo comel momelnye baby..cantiknye nama yg diberi! :)

    ReplyDelete
  2. wahh dh dpt baby beznya..nma pn cantik..thniah akak ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniahhhh...!

    Selamat datang keduani Muhammad Aryan..
    Sedap nama dia... :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..welcome to the world baby boy..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..dah bersalin pon yana rupanya..comelnyer baby..
    selalamt berpantang yana.. jaga diri baik2

    ReplyDelete
  6. Welcome aryan muzzafar comel.muah! Comelnya dia..

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign