Follower Mai Lurve

13 April 2011

SUMASU DOT COM

Assalamualaikum...
... Korang pernah dengar tak sumasu.com? aku bru je jumpe website ni tadi.. masa aku tgh komen mengomen status member aku, aku ternampak sumasu.com nih.. sumasu ni sebuah website yang ditubukan untuk iklan tukar suka sama suka untuk KAKITANGAN KERAJAAN yang ingin bertukar ke tempat lain. tapi website ni bukanlah portal rasmi kerajaan untuk membuat pertukaran, website ini hanya dibuat untuk membantu mengiklankan sesama kakitangan kerajaan untuk bertukar atau ingin berpindah ke kampung halaman..
so kalau korang kakitangan kerajaan dan ingin bertukar blehlah try di www.sumasu.com ... mana tau ada rezeki korang disitu kan...

 
- macam ni lah bentuk website die... semua gred ada... selamat mencuba... !!

nota : kalau nak harapkan JPA mmg susah.. dieorang tu susah skit nak beri kerjasama bab bab pertukaran nih.. herm...

5 comments:

  1. cerah ke peluang nak dapat tukar kalau iklankan dalam website ni yana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada website yg lebih kurang tapi lebih mudah and lengkap, cuba try http://tukarkerja.com

      Delete
  2. eh, saya pun x pernah tau ada website nih..hehe

    ReplyDelete
  3. TP SKRG WEBSITE TU XBOLEH BKK DH.

    ReplyDelete
  4. website tu kene hack ke??dulu lain..tba2 lain plak skrg..huhuhuh..

    ReplyDelete

© ~Mai Lurve~ | Design By MH