blog kay & yana: JoM taMbaHkaN pEndaPataN....

JoM taMbaHkaN pEndaPataN....

25 February 2011

Jom kite tambahkan pendapatan kite dengan mendaftar di Heartbeat...



step:
2) klik icon Heartbeat
3) klik create account
4) Masukkan Password Email Adress 
5) klik di kotak "I Agree"
6) klik continue
7) bile dah create account klik di Join HB!Affiliate
8) klik online application pastu isi semua maklumat yg die nak
9) bila da isi klik My HB!Affiliate utk dapatkan code iklan yg nak letak di blog 
10) klik di get a code
11) lepastu copy paste je code yg die dah bagi tu kt add a gadget blog korang
12) bile dah save maknanye dah siaplah... korang blehlah promote utk kengkawan korang klik HB korang

utk tutorial terbaik bleh klik 


so, jangan lupe klik HB aku ea.... nnti aku klik HB korang pulak... jgn riso... STATUS NUFFNANG TAKKAN TERJEJAS KALAU KORANG REGISTER HB NIH... SO JOMLAH TAMBAHKAN PENDAPATAN... 

TQ for the klik....!

15 comments:

  1. cayok2 pasni mesti banyak kan, klik2 HB untuk yana, leh je share tak kisah pun SHARING IS CARING

    ReplyDelete
  2. ok nanti am joain jugak =)

    erm am ade wat tutorial sikit psal pop window..if rajin jenguk la : http://xcyberlink.blogspot.com/2011/01/cara-buat-pop-up-window.html

    ReplyDelete
  3. ehem ehem nanti dah kaye jangan lupe banjer daku akekeke :P. klik sudah hikhikhik

    ReplyDelete
  4. anje : thanks for the tutorial je anje...

    xcyber : klu nak join click je kt banner akak ye dik...

    nuru : sat g aku klik klik klik hb ko ok

    ReplyDelete
  5. Dear better remove iklan heartbeat tu k...more info feel free visit my new entry
    http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/pengiklanan-heartbeat-terpaksa.html

    ReplyDelete
  6. Salam, dah leh tepek iklan HB yang baru

    http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/tutorial-hoyey-iklan-heartbeat-dah-leh.html

    ReplyDelete
  7. anje: me nak ubah la banner tuh.. jap ek..

    ReplyDelete
  8. wahhhh mesti dah banyak masyukkk nehh kan..hakak baru belajar dunia Hb neh..hiks

    ReplyDelete
  9. tq 4 da info...cuba daftar gak tambah pdapatan hehe..

    ReplyDelete
  10. @kak shila: belajar kak jgn tak belajar.. hehehe.. nnti yana klik HB akak okey

    @marnan : tulah.. utk side income je

    @aynie: tq dear.

    ReplyDelete
  11. kak..ni salah satu nk tmbh duit nie..hehehe
    salu gak tgk iklan ni..nak join lah n eka follow akak....hehe

    ReplyDelete
  12. hye..singgah cni..
    leh kaya ni..huhu..

    jom join GA blog sy..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. popolita aru je buat akaun heartbeat ni.. jom klik same2 jom..

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign