blog kay & yana: Sedapnye abg makan...

Sedapnye abg makan...

10 May 2013
Assalamualaikum
Salam Muhibbah


ksian pulak tgk si adik nih... die tgk je abg die makan koko krunch tu.. sikit pun tak pelawa die makan.. hahahha... masa ni aku minta tlg Rayyan Danish jaga adik die sementara aku g toilet... alhamdulillah boleh diharap si abg nih... tp bile dpt koko krunch langsung tak pedulik kat adik da.. adik die dok tenung la abg ni makan... tp apakan daya dik.. awak belum boleh makan lagi sayang... tunggu next month ye.. mama buat bubur awak makan banyak banyak tau... 

-sekian-



5 comments:

  1. hahahha... kesian dia tgk abg dia mkn tp dia nk mkn x boleh... dia ckp apa tau.. "xpe2.. aku dah besar nanti boleh mkn byk2 laaaa...." kihkih

    ReplyDelete
  2. ehh lupe plak.. psl google+followers tu deqla baru je pasang.. tgk org lain pasang nk gak pasang..haha..deqla pun x pndai sgt..tu pun org tlg.. cer yana tanya nurul... dia la yg haritu bgtau deqla psl ni.. =)

    ReplyDelete
  3. bulat mata adik tgk abg makan

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign