blog kay & yana: C.E.R.I.T.A

C.E.R.I.T.A

04 December 2011
Assalamualaikum...
Mungkin cerita-cerita yang akan aku updated nanti adalah cerita-cerita yang lama.. malah raya tahun ini pun aku masih belum sempat untuk coretkan dalam blog kesayangan aku... aku perlukan masa yang banyak untuk updated satu persatu cerita tentang kehidupan aku, kay dan rayyan danish... penting tu untuk aku pindahkan semua cerita-cerita tu dalam blog nih.. supaya bile anak-anak kami besar nanti mereka dapat capture semula ape yang dah berlaku... so, aku harap kawan-kawan blog aku tak rasa annoying bile aku cerita tentang cerita yang lama... terima kasih kerana kalian setia membaca blog yang tak seberapa nih... apelah sangat blog aku nih kalau nak dibandingkan dengan blog blog yang lain... tp cukuplah sekadar blog ini menyimpan cerita dan sejarah tentang keluarga aku....

-SEKIAN-


4 comments:

  1. hehe takpe yana..janji berupdate..=)

    ReplyDelete
  2. lama tak baca cter yana!!

    yana bz ke ?

    ReplyDelete
  3. @mama rifQy a'ah na.. sekarang ni mmg busy sungguh... sabar jelah kan

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign