blog kay & yana: Airell vs Rayyan

Airell vs Rayyan

14 March 2013
Assalamualaikum
Salam Muhibbah


rindunya sama budak bulat tu... ni cite da lama da.. gambar pun da lama.. sebelum aku bersalin lagi.. yang bulat tu cousin Rayyan.. nama die Muhammad Airell Nizariff.. satu satunye anak abang aku.. rindunye sama kamu airell.. nanti dtg umah mak ngah okeh... baju sama sebab onny yang belikan.. hihihih.. lps ni onny kene beli 3 pasang tau sebab ada 3 cucu lelaki.. yeay..!!

-sekian-
 

27 comments:

  1. rindulah kat wang apeng ngan cik nor=)nampak dah kedut2 muka wang apeng..terbayang muka abah aku..huhu sedey plak aku..kim salam babah n mama ko kay..

    ReplyDelete
  2. Blum ada cucu pompuan dlm family ek?

    ReplyDelete
  3. haha... suka tgk bebudak buat "peace"...

    ReplyDelete
  4. comel!geram tgk mcm kembar ja..hehe

    ReplyDelete
  5. atuk ngn nenek la paling suka dan manjakan cucu2 kan..
    comel sgt sedondon mereka..hehe

    ReplyDelete
  6. hehe suka naa mereka ni,hehe rindu kat akak :)

    ReplyDelete
  7. kembar... kembar baju. ;p

    alamak yana eB x der tips la... rezeki kot drg suker gi skolah. cikgu drg best :)

    ReplyDelete
  8. Mesti cute bila tngok bebudak pakai seragam ja kan...

    ReplyDelete
  9. Ohhhh..memang bulat itu budakk...:)

    ReplyDelete
  10. saya pun suka pakaikan baju seragam kat anak2 saya hihi

    ReplyDelete
  11. comel..klasik jer gambor tu..

    ReplyDelete
  12. mcm kembar plak..hihi..kne beli bju sama

    ReplyDelete
  13. datang ziarah dan jemput awak join contest saya

    http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/cuticuti-giveaway-diari-aima.html

    ReplyDelete
  14. Salam ziarah dan baca entry...

    Salam kenal dari Ummi Faiqah (^_^):
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Lama tak singgah sini.. Ensem hero2 cilik nih! ^_^

    ReplyDelete
  16. blog awk terpilih utk direview =)

    http://dyanzakhi.blogspot.com/2013/05/3-blog-terpilih-untuk-di-review.html

    ReplyDelete
  17. comel la bju diowang, kotak2..

    btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

    insanbiasabiasa@blogspot.com

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign