blog kay & yana: Takziah buat keluarga Nurul Hezrina.

Takziah buat keluarga Nurul Hezrina.

29 November 2012
Assalamualaikum
Salam Muhibbah

Dah lama aku tak updated blog... sebab sekarang ni aku tgh berusaha untuk menyelesaikan kerja kerja sebelum aku bercuti panjang... back to the topik, malam tadi mama call aku bagitahu pakcik halim , ayah kepada wan nurul hezrina telah pun kembali ke rahmatullah... speechless dan semestinya aku sgt sgt sedih... korang mesti kenal nurul hezrina kan.. owner blog My Little Honey Dew... mmg aku sedia maklum abah die sakit dan baru menjalani pembedahan untuk buat tapak dialisis.. tp sudah tiba masanya... bile mama call aku mmg sgt sedih.. tak tau nak ckp ape.. rasa nak je ke melaka melawat tp keadaan aku yang tengah tunggu hari untuk bersalin membuatkan mama tak bagi aku datang... hanya mampu sedekahkan doa dan yaasin dr jauh...  

family aku ngn family nurul mmg rapat... mungkin sebab abah nurul adalah abang yg rapat dengan baba aku..  pakcik halim adalah pakcik yang sgt rapat dengan aku... pasti aku akan merindui usikkan arwah... arwah sangat suke anak lelaki...sebab adik beradik nurul semua perempuan.. so arwah sgt suke melayan abang dan adik lelaki aku... dulu masa kecik kecik bila cuti sekolah je pasti kami akan menghabiskan masa cuti persekolahan kami di rumah nurul... arwah adalah pakcik pertama yang aku bwk kay jumpe... 

al-Fatihah buat pakcik yang aku sayang... takziah buat nurul, jaja, erin dan ain.. ain, do ur best in ur SPM ok... terlalu besar dugaan korang... pasti kite akan rasa kehilangan yang teramat sangat... semoga arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di tempat orang orang yang beriman... InsyaAllah... doa anak anak yang solehah akan sampai pada arwah di sana.. AMIN

note : mama bagitahu aku, arwah akan dikebumikan sebelum jam 11.00 pagi... menaip sambil menitiskan air mata... aku sayang korang semua... thanks...

-sekian-

-AL- FATIHAH-



18 comments:

  1. Salam takziah...
    Baru je mlm td nurul update blog kata nak tggu ambulans bawak ke hkl..tak sempat la ye?
    Allah lebih menyayangi arwah..
    Moga arwah ditempatkan di klgn mereka beriman...
    Al fatihah..

    ReplyDelete
  2. deqla tau nurul ngan kayana rapat..sbb nurul bgtau...nurul ni kan seopis deqla...huhu...takziah buat nurul..Al-fatihah buat arwah ayah nurul..

    ReplyDelete
  3. sedihlah bila tau berita ni..wpun x pernah jumpa..tapi sedih tu rasaaa

    ReplyDelete
  4. take care dear. yg pegi tetap pegi.. kite yg hidup ni teruskan berbakti..

    ReplyDelete
  5. nyue pun dr kwn whatsup psl berita ini...sedey rs..

    ReplyDelete
  6. Al-Fatihah.

    banyak kenangan manis yana dengan arwah.

    ReplyDelete
  7. Takziah buat Nurul...
    Al-fatihah buat arwah....

    ReplyDelete
  8. alfatihah buat arwah abah nurul..

    ReplyDelete
  9. alfatihah untuk arwah kak..
    moga arwah di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman amin...

    ReplyDelete
  10. Oh sedara la kamu ye dngan nurul...
    takziah buat kamu sekeluarga....terutama untuk keluarga nurul

    ReplyDelete
  11. alam takziah untuk nurul n family...Al-Fatihah

    ReplyDelete
  12. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign