blog kay & yana: alahai rayyan....

alahai rayyan....

18 March 2010
ntah mcmne die bleh demam.. da takdir kan... takpelah.. before this bile die demam sekejap je ni lme la pulak.. anak mama nak pandai something kot... nk pandai ape ye syg.. berat pun tak naik sgt... sampai mama kene bebel ngn nurse... bla bla bla... memang die agak meragam la time die demam tuh.. yelah kite demam pun kite tak sedap badan kan apatah lagi si kecik yg tak tau pape tuh.. sian anak mama.. nkg keje pun takde mood... riso kalau suhu badan die naik... mujurlah tak.. setiap jam aku call BS tnye suhu danish... ikutkan at memang aku nk jg sendiri anak aku nak2 bile die demam mcmni..lgla die perlukan aku.. perlukan perhatian aku... bile malam aku bersilih ganti ngn hubby dok enjut buai die...lenguh gakla tangan tp demi rayyan mama papa gagahkan jugak tangan ni mengenjut.. mujur la die demam tak lama dalam 3 ari je... bak kata org tua... danish tu nk pandai merangkak kot.. wlupun demam die masih tetap aktif n ceria seperti biasa.. cume bile tdo je lah die agak meragam.. ni antara gambo yg sempat papa snap...!!! click... hehehe

shaye demam =(


tetap ceria seperti biasa.....bile malam dok merengek... mama papa sampai penat buai rayyan tau..

ps: thanks to aunty wan n aunty tina yg tolong mama shaye cabut daun bunga raya... hehehehe..

1 comment:

  1. even demam...danish still ceriaa.....gud boy!!!!

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign