blog kay & yana: Mana Cerita Raya Yana?

Mana Cerita Raya Yana?

21 July 2016

Soalan tu tanya pada diri sendiri. 
Sebabtu mention nama sendiri 
- _____________-

Seronok tengok blogger blogger share cerita pasal hari raya. 
Aku bukan taknak cerita... bukan.. 
Tetiba macamlah ada orang kisah nak baca cerita raya ko... 
haha... 

Aku bukan taknak cerita.. Nak sangat. Semua orang pun nak cerita kisah hari raya masing masing. 
Sebab Hari Raya ni setahun sekali je kot. Kalau tak cerita, tahun depan dah tukar tema kaler. kan ? ;D
Cuma aku belum transfer gambar gambar time Raya ke PC. In Sya Allah bila dah transfer dah edit cantik cantik , buang segala jenis jerawat kat muka, bagi ploless sikit aku updated sini ye. 


Kite bagi teaser je dulu lah gambar hari raya. 
kekwat kan? ;D
Macam kembar tak? macam kembar tak?
Adik beradik seibu sebapa. 

Okay bai. 
haha..

1 comment:

  1. sama la kita.. sampai la ni tak up pun citer pasal raya lagi..

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign