blog kay & yana: blek kg hubby ku... huhuhu

blek kg hubby ku... huhuhu

12 July 2009
ni citer last week taw iaitu tanggal 4 & 5 Julai 2009... aku decide blek kg hubby.. so, jumaat malam kami da gerak ke asahan, jasin melaka... jadi orang melakau jap... smpai2 tu dlm kul 1 pg gak le sbb grk dr kl lmbat sikit... so, sabtu tu aku ngn hubby ke umah kenduri kawin sahabatku.. siti noorytah binti amir n husband die... halim... takde gmbo coz terlupe nk bwk kamera.. so, tunggu je la emel dr kwn2 ku yg bwk kamera that day... best giler bile dpt jmpe member2 lame dulu... tp aku tak sempat jumpe bb n ct... so sad,. =( .. aku sempat jumpe ecah sbb die jd pengapit so aku paksa gak die tunggu aku... n then aku sempat jumpe huda n bf, hid n fiance... huh.. hid da tunang.. diam2 je budak tuh.. hampeh... lme gak lepak umah si noor nih.. maklumlah lme gile tak jumpe bbdk ni so berjeler-jeler la citer sorang2... da puas bergmbo ngn pengantin (gune kamera yg ado) kami blek saing.. btw, slmat pengantin bru utk noor n halim... =) lpas ni tunggu kad dr hid pulak... hehehhe

lpas tu aktiviti kami grak ke melaka utk shopping brg2 baby.. sonoknyer... nk shopping ag... hheheh...sambil shopping smbil jenjalan di bandar melaka...my family in law pun ader utk memeriahkan aktiviti aku n hubby.. lgpun nk bli brg baby ni kene ader yg berpengalaman like MIL kan... kami menuju ke mahkota parade (MP)... tak dpat nk capture gmbo time bershopping sebab bile da shopping tu tangan memang tak ckup utk amek gmbo.. blh gitu...? kami cume beli bju die lg 2 pasang, botol susu, tilam baby a.k.a toto sbb sgtla tebal n selesa, kelambu die yg bleh sgt besar, pampers, thermos, alas selepas mndi, losyen, erm.. tu je yg aku ingat... huhuhu.. nnti aku capture gmbo brg2 yg shopping kat MP ea...

so far, tu je aktiviti kami.. lepas penat bershopping, kami dinner kat foodcourt.. jauh gak la berjalan malam2 pulak tuh.. sempat amek gambo lagi.. skali lg, my hubby la photographer nyer... heheheh... sgt penat tp sgt heppy n enjoy.. pastu mamam terus pulang ke rumah utk menikmati malam yg sgt sjuk n sgt nikmat utk tido smpai pagi.. serius sgt best tido kat kg my hubby,.. sejuk smpai pagi.. hehehe.. tu je lah kot... enjoy my pic ya.... see yu...

















4 comments:

  1. wah minggu ni i pulak nk blk kg! yeay!! cant wait!

    ReplyDelete
  2. huhu..sape yg duk lam klambu bby tuh? huhuhu/.. da ade yg rasmi da?huhu..klako

    ReplyDelete
  3. mai sista in law.. huhuhu...

    ReplyDelete
  4. besau giler tudung saji tuh...
    huhuhuhuh...
    tp pdan2 laa ngn tilam baby...:P

    ReplyDelete

Blog Kay & Yana Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign