Friday, January 14, 2011

faSha SanDha paKai bikiNi keRna JeJai ???


...... lately ni heboh di blog-blog, di twittter, di facebook citer pasal fasha sandha berbikini di Bali... aku sememangnye bukanlah peminat die.. tak berape nk minat sebab die menghancurkan perasaan nora danish sebab aku mmg minat ngn nora danish.. sebab tu nme anak aku ada danish... hehehhe... bile gambar fasha sandha tersebar, die mulelah panik...dan mulelah hilangkan diri sampai sanggup membatalkan kehadirannya ke Pertunjukan Fesyen Cheongsam Green anjuran gedung beli-belah The Weld di sini pada saat-saat akhir... Tindakannya itu menyebabkan pereka terkenal, Hazree Wahid, 29, terpaksa menarik diri daripada majlis itu kerana busana Cheongsam yang dicipta khas untuk diperagakan oleh Fasha tidak dapat dipertontonkan. ksian kan pereka tu.. tak pasal-pasal disebab kan ketidak professional fasha sandha, beliau terpaksa tarik diri dari majlis tu... kosmo juga ada memaklumkan, fasha sandha ke Bali bukanlah nk sambut tahun baru tp sbb frust menonggeng kt Jejai sebab Jejai  menyertai keluarga serta bekas isterinya, aktres Nora Danish, 27, makan angin ke Jepun dan meraikan hari jadi anak tunggalnya bersama Nora Danish, Putera Rayqal Rizal Ashram, 3, yang jatuh pada 7 Januari lalu.... oklah tuh kan.. Jejai tu kan ada anak even dah bercerai pun.. Fasha Sandha takde hak langsung nak halang Jejai bersama anak nye tu... fasha sandha kenalah bersikap professional bukannye bersikap keanak-anakkan... die kene tau walau mcmne sekalipun, Jejai dan Nora Danish pernah bersama dan mempunyai zuriat.. fasha sandha takde hak langsung nak halang Jejai utk bersama dengan anaknye... hehehe.. aku mmg tak suke fasha sandha ok... that the fact...!!! 
pss: bleh buat bini ke mcmni??? pakai bikini sebab frust... esok klulah jejai tu rujuk blek ngn nora danish agaknye apelah si fasha ni buat ek... hehehehe.. lu pk la sendiri..

♥Like , tweet and FB.Share peliss! ♥

4 comments:

  1. klo dia kawen blek ngan nora danish...fasa sanda lari bogel...urmmm..i like...

    ReplyDelete
  2. apsal la burung helang tu tak cakar jer muka dia..bru dia tau sket..

    ReplyDelete

Labels

2014 (2) abang (2) activity (124) adik (3) adik-beradik (4) advertise (1) AG (3) agama (3) Aidiladha (1) airell (1) Alhamdulillah (2) anak-anak (26) ANM (2) anniversary (1) Anugerah Juara Lagu AJL (3) aryan muzaffar (26) award (6) azam (1) baby... (149) baby...rayyan danish (33) bajet 2013 (1) berita (46) bf (5) blog (69) bola sepak (1) BP (2) breastfeeding (1) buddies (45) Business (1) cendiakawan (5) checkup (2) churp (5) cikenpox/chicken pox (2) contest (51) contest/giveaway (29) cuti (4) Dealmates (2) demam (4) doa (4) Faceblog (1) family (137) flight (1) fun (49) game (2) GAZA (2) gosip artis (41) Groupon (3) GSF (4) gunting rambut (1) hadiah (12) Haji (1) Haji 2013 (1) happy birthday (7) hari jumaat (10) hari raye (16) hari wilayah (1) harta jannah (2) HeartBeat (5) holiday (15) hospital putrajaya (1) hubby (92) husband (1) iklan (2) ilmu (1) info (56) Islam (2) jannah (1) JaNuaRi (5) johor bahru (1) kelas renang (1) kelas taekwando (1) keluarga (1) kerajaan (1) kereta (1) klinik kesihatan (1) lahad datu (1) lost (1) luahan perasaan (75) lupa (1) maharaja lawak (6) makan-makan (3) Malaysia (11) MAS (2) Masalah (1) mekah (1) Mekkah (1) merdeka (1) Mesin Fax (1) MH17 (1) MH370 (1) milkadeal (1) mimpi (1) Minyak (1) monday blues (4) new year (1) NICU (4) no komen (108) nuffnang (27) Office (1) officemate (1) opis (25) outstation (1) palestin (1) papa (1) patriotik (7) pejabat (1) pelbagai (76) pelupa (1) pengasuh (5) perang (1) permata hati (1) persiapan hari raya (2) petua/tips (19) Photobook (1) PICC (1) playground (1) PMR (1) Politik (1) PPA1M (1) pray (1) pray4MH370 (1) pregnant (11) puasa (14) putrajaya (12) Rakyat (1) ramadhan (6) rezeki (1) rumahtangga (1) sabah (1) saje je (137) salam jumaat (2) sales (1) Sarawak (1) scarf (1) segmen BA (5) selamat hari guru (1) sharing (24) shopping (6) son (1) style (1) suami isteri (1) susu ibu (1) tahun baru (3) Tanamera (1) taska (13) tazkirah (4) tentera (1) tudung (1) tutorial (1) ujian (3) wayang (1) wedding (11) wish (2) Wordless Wednesday (21)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute